• behandelruimte
  • oefen
  • ingang
  • Kind en Inge
  • Kindbanner
  • Loopband
  • oefen smal
Home » Trainingen » NLP

NLP

Basiscursus kennismaken met NLP

Maandag 17 september 19.00 uur kennismakingsavond! Meld je aan!

In deze basiscursus Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) maak je kennis met het ontstaan van NLP en de achtergronden van deze inmiddels succesvolle methodiek. Er wordt aandacht gegeven aan de kracht van taal, het stellen van doelen en handvatten om communicatie te verbeteren en effectiever te laten zijn. In 8 avonden herken je al veel van de gehanteerde NLP basisprincipes.

Over de cursus

In de basiscursus word je als deelnemer in de vorm van bijpassende oefeningen uitgedaagd om zelf te ervaren en te voelen, waarom je altijd DOET wat je DOET en als je altijd hetzelfde blijft doen, wat is het gevolg daarvan? Ben je daar gelukkig over? Tevens wordt je uitgenodigd om je eigen ervaringen te delen in de groep deelnemers, zodat anderen ook hiervan kunnen leren. Aan het begin van de cursus wordt een reader uitgereikt, die je achteraf als naslagwerk kunt gebruiken en waarin de oefeningen beschreven staan. De cursus biedt een interactieve afwisseling van theorie, filmpjes, oefeningen en ervaringen uitwisselen binnen het eigen persoonlijk proces.

Het programma.

De opbouw van de cursus bestaat uit de volgende onderdelen:   Wat is NLP nu precies De basisprincipes vanuit NLP Verbale versus non-verbale communicatie Communicatievoorkeursstijlen Verbeteren van contact Doelen stellen Overtuigingen Taalpatronen, zit je vast in de mogelijkheden vanuit taal of zijn er verbeteringen mogelijk

Tip voorstel

Als je vooraf al wilt starten met meer kennis opdoen over NLP, dan kun je vast beginnen met het lezen van het boek van Anthony Robbins: “je ongekende vermogens”. Hierin staan op een goed leesbare wijze veel NLP uitgangspunten beschreven.

Voor wie?

Iedereen die meer inzicht wil krijgen in onderwerpen op het gebied van communicatie;  Iedereen die tegen zaken aanloopt, die hij/ zij wil veranderen. Alleen niet weet hoe.

Kosten: 299,- euro (incl. btw, en reader)

Tijdstippen

De training wordt gegeven op maandagavond van 19.30-21.30 uur in onze praktijk.

(Voor)Aanmelden

Aanmelden kan in de praktijk (folder), via mail, telefoon of website of rechtstreeks via de trainster: Marie Louise van der Kloot, mobiel: 06-12427393

Download de flyer voor meer informatie: Flyer NLP